I was not sure if the Pizzeria was open, but luckily it was because the pizza was amazing!
Great dough and perfect texture. Crispy from the outside, creamy in the inside.
Good quality ingredients, I had the pizza with grilled vegetables. The vegetables were fresh and crisp, little acidity due to vinegar, perfect balanced fresh garlic and Parmesan on top. Highly recommend!
My father had the Nduja Pizza, also a very nice combination of light sweet sauce and onions with the spicy meat.
This place deserves an indoor location in the future because the Pizza is really great. Come there and check it out, I’m sure you will come back.
I’m wishing the place all the best to develop and grow with the same empathy and enthusiasm they do the pizza right now.
Zdecydowanie, bez dwóch zdań najlepsza pizza neapolitańska w Szczecinie.
Składniki wysokiej jakości.
Nduja pyszniasta z wspaniałą konfiturą z czerownej cebuli.
Mezzaluna czyli pizza/pół calzone pt „Caliente” jest absolutnie wyborna.
Zachęceni opiniami i ocenami znajomych że mamy w Szczecinie najlepszą pizze neapolitańską skierowaliśmy się do food tracka wykręcona. Wjechały dwie pizze Diavola i Diabolicamente. Pizze wyglądały i pachniały wyśmienicie. Niestety pojawił się problem. Mimo dobrych składników pizza była bardzo wodnista podejżewam że to wina sosu pomidorowego który był zbyt wodnisty a co za tym idzie ranty pizzy były troszkę gumowate natomiast nie na tyle aby to zbyt mocno przeszkadzało. Tak jak mówię czuć dobre składniki oraz wyrazisty smak. Jeśli uda się popracować nad tym aby sos był mniej wodnisty a ciasto bardziej napowietrzone to będziemy mieli naprawdę fajną pizze . Bo to co mamy w Epickiej i kilku innych pizzeriach niestety to dno totalne. Dlatego póki co ocena 3.9 na 5. Za jakiś czas pojawimy się ponownie 🙂
Die Pizzeria ist absolut empfehlenswert! Das Essen war unglaublich lecker – die Pizza war fantastisch und schmeckte authentisch neapolitanisch. Besonders für den Preis unschlagbar. Die Atmosphäre ist eher wie ein Imbiss, da man fast ausschließlich draußen sitzt, aber das tut dem Genuss keinen Abbruch. Wer eine gemütliche, unkomplizierte Location sucht und dabei Wert auf richtig gute Pizza legt, ist hier genau richtig. Wir kommen definitiv wieder!
Pawel Borkowski (zweryfikowany) –
Very good pizza, lots of options, quick service. The owner is always smiling, chatting and friendly. It was a pleasure to dine here.
Google
Mike Koch (zweryfikowany) –
I was not sure if the Pizzeria was open, but luckily it was because the pizza was amazing!
Great dough and perfect texture. Crispy from the outside, creamy in the inside.
Good quality ingredients, I had the pizza with grilled vegetables. The vegetables were fresh and crisp, little acidity due to vinegar, perfect balanced fresh garlic and Parmesan on top. Highly recommend!
My father had the Nduja Pizza, also a very nice combination of light sweet sauce and onions with the spicy meat.
This place deserves an indoor location in the future because the Pizza is really great. Come there and check it out, I’m sure you will come back.
I’m wishing the place all the best to develop and grow with the same empathy and enthusiasm they do the pizza right now.
Google
Rafał Bednarski (zweryfikowany) –
Zdecydowanie, bez dwóch zdań najlepsza pizza neapolitańska w Szczecinie.
Składniki wysokiej jakości.
Nduja pyszniasta z wspaniałą konfiturą z czerownej cebuli.
Mezzaluna czyli pizza/pół calzone pt „Caliente” jest absolutnie wyborna.
Zostałem fanem
Google
Pat Mas (zweryfikowany) –
Zachęceni opiniami i ocenami znajomych że mamy w Szczecinie najlepszą pizze neapolitańską skierowaliśmy się do food tracka wykręcona. Wjechały dwie pizze Diavola i Diabolicamente. Pizze wyglądały i pachniały wyśmienicie. Niestety pojawił się problem. Mimo dobrych składników pizza była bardzo wodnista podejżewam że to wina sosu pomidorowego który był zbyt wodnisty a co za tym idzie ranty pizzy były troszkę gumowate natomiast nie na tyle aby to zbyt mocno przeszkadzało. Tak jak mówię czuć dobre składniki oraz wyrazisty smak. Jeśli uda się popracować nad tym aby sos był mniej wodnisty a ciasto bardziej napowietrzone to będziemy mieli naprawdę fajną pizze . Bo to co mamy w Epickiej i kilku innych pizzeriach niestety to dno totalne. Dlatego póki co ocena 3.9 na 5. Za jakiś czas pojawimy się ponownie 🙂
Google
Monique King (zweryfikowany) –
Die Pizzeria ist absolut empfehlenswert! Das Essen war unglaublich lecker – die Pizza war fantastisch und schmeckte authentisch neapolitanisch. Besonders für den Preis unschlagbar. Die Atmosphäre ist eher wie ein Imbiss, da man fast ausschließlich draußen sitzt, aber das tut dem Genuss keinen Abbruch. Wer eine gemütliche, unkomplizierte Location sucht und dabei Wert auf richtig gute Pizza legt, ist hier genau richtig. Wir kommen definitiv wieder!
Google