Najpierw kierowca zapomniał pizzy, po telefonie do pizzerii i prośbie o nowa pizze, przywieźli ta sama która podgrzewala się leżąc na piecu. Wołowina w kebsie tragiczna, pizza słaba. Ostatni raz zamawiałem, a szkoda bo ostatnio mieli jakiś przebłysk i kebs był znośny.
Sposób obsługi zostawia dużo do życzenia. Pizza niesmaczna. Pieczarki wydają się stare, widać to nawet po upieczeniu pizzy. Lokal w którym panuje tak naprawdę samoobsługa, trzeba samemu wszystko przynieść i wynieść. Pan puka przez szybe aby wstać i podejść po pizze.
Zamówiliśmy z kolegami łącznie 7 kebabów. Gdy okazało się że jest kwaśny obwiniliśmy sos jednak gdy nasz kolega spróbował tej kuli mocy okazało się że to mięso było kwaśne czyli najprawdopodobniej przeterminowane. Nigdy nie spotkałem się z kebabem który by mi nie smakował (zawsze dało się zjeść ) lecz ten to był wyjątek sosy praktycznie nie wyczuwalne ewentualnie pod koniec . Placek a właściwie tortilla z żabki obok to jakaś tragedia ciężko było ją oderwać była sucha .Kurczak nie był zły ale wołowina (kula mocy) to jakiś skandal. Nie polecam okropny kebab. Po wizycie u was gdy widzę kebaba chce mi się wymiotować mam nadzieję że to wkrótce się zmieni i zapomnę o tym kwaśnym kebabie . ZDECYDOWANIE NIE POLECAM KWAŚNEGO KEBABA
Pizza przepyszna, szczegolnie polecam zielone gumience (moja ulubiona:) Kebab również bardzo dobry. Duży plus dla sosów własnoręcznej roboty których jest kilka do wyboru;)
Natrafiłam na ten lokal przypadkowo z przyjaciółmi, byliśmy głodni to weszliśmy. Od tamtej pory pizza Los Chuderlakos jest moja ulubiona pizzą! Kebab też już sprawdzony, mięso dobre ale robotę tu robią sosy. Zdarza się że ten sam Pan robi pizzę i kebaby, zawsze uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony. Szacun.
Marcin Górski (zweryfikowany) –
Najpierw kierowca zapomniał pizzy, po telefonie do pizzerii i prośbie o nowa pizze, przywieźli ta sama która podgrzewala się leżąc na piecu. Wołowina w kebsie tragiczna, pizza słaba. Ostatni raz zamawiałem, a szkoda bo ostatnio mieli jakiś przebłysk i kebs był znośny.
Google
ardianek (zweryfikowany) –
Sposób obsługi zostawia dużo do życzenia. Pizza niesmaczna. Pieczarki wydają się stare, widać to nawet po upieczeniu pizzy. Lokal w którym panuje tak naprawdę samoobsługa, trzeba samemu wszystko przynieść i wynieść. Pan puka przez szybe aby wstać i podejść po pizze.
Google
Beniamin Roźmiej (zweryfikowany) –
Zamówiliśmy z kolegami łącznie 7 kebabów. Gdy okazało się że jest kwaśny obwiniliśmy sos jednak gdy nasz kolega spróbował tej kuli mocy okazało się że to mięso było kwaśne czyli najprawdopodobniej przeterminowane. Nigdy nie spotkałem się z kebabem który by mi nie smakował (zawsze dało się zjeść ) lecz ten to był wyjątek sosy praktycznie nie wyczuwalne ewentualnie pod koniec . Placek a właściwie tortilla z żabki obok to jakaś tragedia ciężko było ją oderwać była sucha .Kurczak nie był zły ale wołowina (kula mocy) to jakiś skandal. Nie polecam okropny kebab. Po wizycie u was gdy widzę kebaba chce mi się wymiotować mam nadzieję że to wkrótce się zmieni i zapomnę o tym kwaśnym kebabie . ZDECYDOWANIE NIE POLECAM KWAŚNEGO KEBABA
Google
Franek Bis (zweryfikowany) –
Pizza przepyszna, szczegolnie polecam zielone gumience (moja ulubiona:) Kebab również bardzo dobry. Duży plus dla sosów własnoręcznej roboty których jest kilka do wyboru;)
Google
joanna wesolowska (zweryfikowany) –
Natrafiłam na ten lokal przypadkowo z przyjaciółmi, byliśmy głodni to weszliśmy. Od tamtej pory pizza Los Chuderlakos jest moja ulubiona pizzą! Kebab też już sprawdzony, mięso dobre ale robotę tu robią sosy. Zdarza się że ten sam Pan robi pizzę i kebaby, zawsze uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony. Szacun.
Google