Kebab na tle Goleniowa na pewno najlepszy, dużo mięska, sałata lodowa pomidor ogórek. Sosik spoko taki na prawdę delikatny przez co mięso się wybija się w smaku jednakże na miejscu właściciele spróbował bym zrobić drugi sos łagodny jakiś taki bardziej kosajacy bo nie raz fajnie poczuć tak zwaną hamówe. Co do mięsa na prawdę dobre, mój akurat byl mieszany i no miałem dużo wołowiny. Gdyby nie to że tutaj wołowina na prawdę smakuje dobrze a nie jak najgorsza kula mocy to mogłem normalnie to zjesc ale polecam pytać czy więcej wołowiny czy nie bo kurczak nie mógł się przez ta ilość wybić przez co dla mnie jako osoby która bierze samego kurczaka zazwyczaj może się ciężko to jesc. Ale co do smaku wołowina smakuje na prawdę dobrze tłusta i taka jaką ma być no na prawdę dobra i ma swój wyrazisty smak na pewno inny niż te kule z Goleniowa inne. Kurczak jak mówię ciężko mi ocenić bo górował u mnie smak wołowiny więc nie ocenie.
Reasumując kebab warty swej ceny lepszy niż na pewno większość w Goleniowie, myślę że tutaj jedynie do poprawienie może być to pytanie się jakiego mięska więcej lub jak ktoś bierze mieszany to żeby były proporcje mniej więcej te same a nie rzucać więcej wołowiny mi to nie przeszkodziło go zjeść ale myślę że są osoby takie którym może to przeszkodzić. Ale kebabik ogólnie dobry i na pewno obecnie pod względem smakowym najlepszy w Goleniowie. Polecam warto go stestowac 🙂
Klimat i obsługa na plusie.
Brałam kebaba na wynos w bułce. Skusiłam się opiniami ale bardzo żałuję. Nie wiem co tutaj jest wyjątkowego. Mięso tłuste i słone. Sosów nie czuć. Z warzyw dostałam dosłownie 4 plasterki ogórka, pomidora i sałatę lodową. Żadnej marchewki, cebuli nic po za tym nie było. Kebab był bardzo rozwalający się od tłuszczu, i bardzo mdły. Drugi raz bym nie zjadła. Nie polecam.
Topka kebabów – mięso tłuste i prawdziwe w którym jest dużo smaku. Dodatki świeże i proste. Sosy nie przytłaczają dania a cena jest w porządku. Do tego miła obsługa – zdecydowanie polecem!
Hej Czuć tu że ktoś wkłada serce w zrobienie tego smacznego kebaba. Mięso soczyste i wyraziste w smaku. Surówki świeże i chrupiące. Sosy najlepsze nie lejące się po łapach. Wszystko na plus. Pisze to osoba która jadła kebaba u Szybkiego w Biesiekierzu, Gemuse Berlin i wielu innych dobrze ocenianych miejscach. Najlepszy. Pozdrawiam.
Nadszedł czas podzielić się również opinią na temat tego przybytku rozkoszy.
Zaczynajac od obsługi przy której nawet godzina czekania (tyle się tu nie czeka) minie jak max 10 min, chłop swój i można pogadać. Próbowałem kilku pozycji i wielokrotnie (próbujemy namówić do kapsalona). Mięso od piri piri, nie jadłem nigdy w piri piri bo omijam sieciówki, ale tu jedyny dobrze. Mięsko zawsze dobrze wypieczone, warto zawsze poczekać żeby nie jeść zbyt tłustego, świeże warzywa i sosy które komponują z tego naprawdę porządnego kebaba. Bułka zawsze świeża tak samo jak i lavash. Lokal ciut chłodny bo drzwi otwarte cały czas, ale chłop przy grillu by się rozpuścił, a chyba nie robi cardio. No i dobre ceny, wszystko pozostałe w Goleniowie to tylko robi śmieszne tło dla Lavasha
Jednym słowem,
Polecam w 100%
Kacper W (zweryfikowany) –
Kebab na tle Goleniowa na pewno najlepszy, dużo mięska, sałata lodowa pomidor ogórek. Sosik spoko taki na prawdę delikatny przez co mięso się wybija się w smaku jednakże na miejscu właściciele spróbował bym zrobić drugi sos łagodny jakiś taki bardziej kosajacy bo nie raz fajnie poczuć tak zwaną hamówe. Co do mięsa na prawdę dobre, mój akurat byl mieszany i no miałem dużo wołowiny. Gdyby nie to że tutaj wołowina na prawdę smakuje dobrze a nie jak najgorsza kula mocy to mogłem normalnie to zjesc ale polecam pytać czy więcej wołowiny czy nie bo kurczak nie mógł się przez ta ilość wybić przez co dla mnie jako osoby która bierze samego kurczaka zazwyczaj może się ciężko to jesc. Ale co do smaku wołowina smakuje na prawdę dobrze tłusta i taka jaką ma być no na prawdę dobra i ma swój wyrazisty smak na pewno inny niż te kule z Goleniowa inne. Kurczak jak mówię ciężko mi ocenić bo górował u mnie smak wołowiny więc nie ocenie.
Reasumując kebab warty swej ceny lepszy niż na pewno większość w Goleniowie, myślę że tutaj jedynie do poprawienie może być to pytanie się jakiego mięska więcej lub jak ktoś bierze mieszany to żeby były proporcje mniej więcej te same a nie rzucać więcej wołowiny mi to nie przeszkodziło go zjeść ale myślę że są osoby takie którym może to przeszkodzić. Ale kebabik ogólnie dobry i na pewno obecnie pod względem smakowym najlepszy w Goleniowie. Polecam warto go stestowac 🙂
Google
Tuśka Maria (zweryfikowany) –
Klimat i obsługa na plusie.
Brałam kebaba na wynos w bułce. Skusiłam się opiniami ale bardzo żałuję. Nie wiem co tutaj jest wyjątkowego. Mięso tłuste i słone. Sosów nie czuć. Z warzyw dostałam dosłownie 4 plasterki ogórka, pomidora i sałatę lodową. Żadnej marchewki, cebuli nic po za tym nie było. Kebab był bardzo rozwalający się od tłuszczu, i bardzo mdły. Drugi raz bym nie zjadła. Nie polecam.
Google
Wiktor Strzelecki (zweryfikowany) –
Topka kebabów – mięso tłuste i prawdziwe w którym jest dużo smaku. Dodatki świeże i proste. Sosy nie przytłaczają dania a cena jest w porządku. Do tego miła obsługa – zdecydowanie polecem!
Google
Kamil Z (zweryfikowany) –
Hej Czuć tu że ktoś wkłada serce w zrobienie tego smacznego kebaba. Mięso soczyste i wyraziste w smaku. Surówki świeże i chrupiące. Sosy najlepsze nie lejące się po łapach. Wszystko na plus. Pisze to osoba która jadła kebaba u Szybkiego w Biesiekierzu, Gemuse Berlin i wielu innych dobrze ocenianych miejscach. Najlepszy. Pozdrawiam.
Google
Tomasz Norbert (zweryfikowany) –
Nadszedł czas podzielić się również opinią na temat tego przybytku rozkoszy.
Zaczynajac od obsługi przy której nawet godzina czekania (tyle się tu nie czeka) minie jak max 10 min, chłop swój i można pogadać. Próbowałem kilku pozycji i wielokrotnie (próbujemy namówić do kapsalona). Mięso od piri piri, nie jadłem nigdy w piri piri bo omijam sieciówki, ale tu jedyny dobrze. Mięsko zawsze dobrze wypieczone, warto zawsze poczekać żeby nie jeść zbyt tłustego, świeże warzywa i sosy które komponują z tego naprawdę porządnego kebaba. Bułka zawsze świeża tak samo jak i lavash. Lokal ciut chłodny bo drzwi otwarte cały czas, ale chłop przy grillu by się rozpuścił, a chyba nie robi cardio. No i dobre ceny, wszystko pozostałe w Goleniowie to tylko robi śmieszne tło dla Lavasha
Jednym słowem,
Polecam w 100%
Google