Surprisingly, gastronomy in tourist places in Poland is often at a very low level. Despite being a challenging task to ruin a zapiekanka, the kitchen staff managed literally to drown it in ketchup. During the conversation with the waitress/manager, she told that if she had to correct every dish, the restaurant wouldn’t earn money. Then why not to make the dish normally…
To top it off, towards the end of our talk, a plate with zapiekanka was unceremoniously thrown onto my table.
Jako bistro jak najbardziej ok. Menu to klasyczne dania. Schab z frytkami i surówką, odpowiednia duża porcja. Sama porcja frytek również w sam raz. Dużo miejsca na zewnątrz. Jako bistro to miejsce godne polecenia, jak na Duszniki-Zdrój ceny przystępne.
Zeszliśmy Park Zdrojowy wzdłuż i wszerz ,a, że było dość upalnie zachęciła nas tablica Bistro Paradiso zapraszająca na domowe obiady i piwo za 9 zł. Piwko Tyskie faktycznie fajne i zimne w obiecanej cenie, obiady to ceny juz jak w restauracji w okolicy. Zamówiliśmy smażony ser i pizzę Sułtan. Zamawia się i płaci od razu przy barze. Ser wjechał dość szybko, nie było sensu czekać więc spróbowałam trochę od partnera i prawie kończył danie gdy doniesiono pizzę. Od razu dało wyczuć się ten sam rodzaj sera na pizzy, która była bardzo średnia. Może inne dania wypadają lepiej, te były akceptowalne.
Bistro znajduje sie w Parku Zdrojowym, w ladnym otoczeniu. Jedzonko i napoje ok, ceny ciutke duze jak na bistro, ale to normalne w takich miejscowosciach. Bogate menu, kazdy znajdzie cos dla siebie. Natomiast odejmuje gwiazde za jedna niezrozumiala dla mnie rzecz. Zestaw zlozony z pstraga, surowki i frytek kosztuje 44zl, nienawidze tych mrozonek, wiec zamowilem bez frytek… a zaplacilem i tak 44zl.
Taras Prusevich (zweryfikowany) –
Super
Google
Oksana Shatalova (zweryfikowany) –
Surprisingly, gastronomy in tourist places in Poland is often at a very low level. Despite being a challenging task to ruin a zapiekanka, the kitchen staff managed literally to drown it in ketchup. During the conversation with the waitress/manager, she told that if she had to correct every dish, the restaurant wouldn’t earn money. Then why not to make the dish normally…
To top it off, towards the end of our talk, a plate with zapiekanka was unceremoniously thrown onto my table.
Google
Przemek Jankowiak (zweryfikowany) –
Jako bistro jak najbardziej ok. Menu to klasyczne dania. Schab z frytkami i surówką, odpowiednia duża porcja. Sama porcja frytek również w sam raz. Dużo miejsca na zewnątrz. Jako bistro to miejsce godne polecenia, jak na Duszniki-Zdrój ceny przystępne.
Google
Vi Smith (zweryfikowany) –
Zeszliśmy Park Zdrojowy wzdłuż i wszerz ,a, że było dość upalnie zachęciła nas tablica Bistro Paradiso zapraszająca na domowe obiady i piwo za 9 zł. Piwko Tyskie faktycznie fajne i zimne w obiecanej cenie, obiady to ceny juz jak w restauracji w okolicy. Zamówiliśmy smażony ser i pizzę Sułtan. Zamawia się i płaci od razu przy barze. Ser wjechał dość szybko, nie było sensu czekać więc spróbowałam trochę od partnera i prawie kończył danie gdy doniesiono pizzę. Od razu dało wyczuć się ten sam rodzaj sera na pizzy, która była bardzo średnia. Może inne dania wypadają lepiej, te były akceptowalne.
Google
Krzysztof Przybylski (zweryfikowany) –
Bistro znajduje sie w Parku Zdrojowym, w ladnym otoczeniu. Jedzonko i napoje ok, ceny ciutke duze jak na bistro, ale to normalne w takich miejscowosciach. Bogate menu, kazdy znajdzie cos dla siebie. Natomiast odejmuje gwiazde za jedna niezrozumiala dla mnie rzecz. Zestaw zlozony z pstraga, surowki i frytek kosztuje 44zl, nienawidze tych mrozonek, wiec zamowilem bez frytek… a zaplacilem i tak 44zl.
Google