Zamawiasz sobie Danie ktore nazywa się – pulpety w sosie koperkowym , a dostajesz kupiec ziemniaków i kopiec buraków i dwa mikro pulpeciki z jedną łyżką stołowa sosu 🙂
Nieadekwatna ilość mięsa do nazwy Dania no i wgle .
Do tego ta doebana cena styropianu 3 zł.
Dowóz przy dziesięciu porcjach na terenie miasta policzyli nawet te 5 zł xD jest moc.
Miejsce wypadło najgorzej z ostatnio korzystanych miejsc zamówień abonamentowych w okolicy. O wiele ciekawsze proporcje powinny być to napewno no i lepsze opakowania z których nie wycieka, chyba tylko kebaby już sie w takich podaje.
A sam smak ciężko ocenić pulpetów jak nawet ich nie ma 100 gram, ten wyżej ze zdjęcia na jednego gryza wszedł . A reszta jak reszta ziemniak zwykły i buraki bez cebuli nie doprawione w żaden sposób.
Nawet zamawiając kebsa w tysiącach miejsc taki styropian sie dostaje za free na wynos prosząc.
Z 15 zł max powinien kosztować ten „pożalsieboże” zestaw ubogi już z kosztem opakowania.
Na wstępie: informacja od obslugi że dlugo trzeba czekać, ile ? Około 20 minut. Ok, do zaakceptowania. Po 50 minutach jednak decyzja że dłużej nie czekamy bo pizza dopiero jest w piecu. Liczba stolików obsługiwanych w tym czasie:3. Obsługa zamulona, nic nie ogarnia, bez kultury a to wszysyko w obecności kierownika, który zamiast pomóc – pogrąża lokal. Wizyta 22 czerwiec 24r. 14:30
Odradzam zdecydowanie!!
Zamówiliśmy danie dnia. Bardzo dobra zupka z młodych buraczków a na drugie wyśmienicie doprawiony, przyzwoitych rozmiarów mielony w klasyce czyli mizerią i ziemniaczkami. Dzieciaki zamówiły pizzę i tagliatelle z pomidorami, z których też byli zadowoleni . Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić na siłę, to może do cen wody ale to szczegół, bo wyszliśmy zadowoleni i z pełnymi brzuszkami
Miałem przyjemność korzystać z usług restauracji przez ostatnie trzy tygodnie. Śniadania w postaci szwedzkiego stołu obfite, urozmaicone i smaczne. Obiady dostarczano nam do miejsca pracy. Zawsze na czas, smaczne i wystarczające ilościowo.
Wieczorami korzystałem z ogródka przed restauracją i hotelem. Właścicielka restauracji, Pani Ania, przemiła osoba dbająca o wszystko i wszystkich. Za rok wracam i mam nadzieję, że ponownie będę mógł korzystać z usług.
Serdeczności!
Czas oczekiwania jawna kpina z klienta. Personel tragedia. Byliśmy jedynymi klientami (2 osoby) partnerowi mojemu podano pizzę po 50 minutach oczekiwania, zdążył praktycznie zjeść jak łaskawie Pani podała mi makaron( żadna wykwintna potrawa makaron z oliwą i przyprawami). Nie polecam, chyba pierwszy raz napiwek 0 zł. Bo i za co?
Piotr Drobny (zweryfikowany) –
Zamawiasz sobie Danie ktore nazywa się – pulpety w sosie koperkowym , a dostajesz kupiec ziemniaków i kopiec buraków i dwa mikro pulpeciki z jedną łyżką stołowa sosu 🙂
Nieadekwatna ilość mięsa do nazwy Dania no i wgle .
Do tego ta doebana cena styropianu 3 zł.
Dowóz przy dziesięciu porcjach na terenie miasta policzyli nawet te 5 zł xD jest moc.
Miejsce wypadło najgorzej z ostatnio korzystanych miejsc zamówień abonamentowych w okolicy. O wiele ciekawsze proporcje powinny być to napewno no i lepsze opakowania z których nie wycieka, chyba tylko kebaby już sie w takich podaje.
A sam smak ciężko ocenić pulpetów jak nawet ich nie ma 100 gram, ten wyżej ze zdjęcia na jednego gryza wszedł . A reszta jak reszta ziemniak zwykły i buraki bez cebuli nie doprawione w żaden sposób.
Nawet zamawiając kebsa w tysiącach miejsc taki styropian sie dostaje za free na wynos prosząc.
Z 15 zł max powinien kosztować ten „pożalsieboże” zestaw ubogi już z kosztem opakowania.
Google
Grzegorz Zieliński (zweryfikowany) –
Na wstępie: informacja od obslugi że dlugo trzeba czekać, ile ? Około 20 minut. Ok, do zaakceptowania. Po 50 minutach jednak decyzja że dłużej nie czekamy bo pizza dopiero jest w piecu. Liczba stolików obsługiwanych w tym czasie:3. Obsługa zamulona, nic nie ogarnia, bez kultury a to wszysyko w obecności kierownika, który zamiast pomóc – pogrąża lokal. Wizyta 22 czerwiec 24r. 14:30
Odradzam zdecydowanie!!
Google
Jakub Weber (zweryfikowany) –
Zamówiliśmy danie dnia. Bardzo dobra zupka z młodych buraczków a na drugie wyśmienicie doprawiony, przyzwoitych rozmiarów mielony w klasyce czyli mizerią i ziemniaczkami. Dzieciaki zamówiły pizzę i tagliatelle z pomidorami, z których też byli zadowoleni . Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić na siłę, to może do cen wody ale to szczegół, bo wyszliśmy zadowoleni i z pełnymi brzuszkami
Google
Waldemar Nowakowski (zweryfikowany) –
Miałem przyjemność korzystać z usług restauracji przez ostatnie trzy tygodnie. Śniadania w postaci szwedzkiego stołu obfite, urozmaicone i smaczne. Obiady dostarczano nam do miejsca pracy. Zawsze na czas, smaczne i wystarczające ilościowo.
Wieczorami korzystałem z ogródka przed restauracją i hotelem. Właścicielka restauracji, Pani Ania, przemiła osoba dbająca o wszystko i wszystkich. Za rok wracam i mam nadzieję, że ponownie będę mógł korzystać z usług.
Serdeczności!
Google
Małgoś Remisz (zweryfikowany) –
Czas oczekiwania jawna kpina z klienta. Personel tragedia. Byliśmy jedynymi klientami (2 osoby) partnerowi mojemu podano pizzę po 50 minutach oczekiwania, zdążył praktycznie zjeść jak łaskawie Pani podała mi makaron( żadna wykwintna potrawa makaron z oliwą i przyprawami). Nie polecam, chyba pierwszy raz napiwek 0 zł. Bo i za co?
Google