Bardzo klimatyczne miejsce. Smaczna pizza, dobre hamburger, specyficzne i smaczne kebaby. Fajnie że można płacić kartą. Nie daję pięciu gwiazdek, bo jedyną wadą tego lokalu to brak toalety dla klientów. Nawet nie można umyć tam rąk. No jest jeszcze druga niedogodność to, to że nie dowożą do klienta.
Jedzenie jakie próbowałem kiedyś a teraz nic się się zmieniło,obsługa bardzo miła,co do klimatu bardzo czysto i miło,jeżeli chodzi o ciąg dalszy,co do pizzy sam robię włoską pizzę od 2 lat i niestety wasza jest bardzo daleka od dobrej,mi akurat nie pasuje,co do kebaba gdzie macie od niedawna mięso od szybkiego to robicie tu dobrą robotę dawno nie jadłem tak dobrego no jedynie u szybkiego,ale co do waszego kebaba mam kilka minusów kapusta jest twarda nie pasuje,proponuję sałatę lodową,no i co do zwijania rolo jest bardzo luźny wychodzi taki placek( taka mała sugestia),ale co do kebaba numer jeden jak na dzień dzisiejszy w Świdwinie pozdrawiam
Pierwsza i ostatnia wizyta. Brak komunikacji pomiędzy kasą, a kuchnią. Kasa nie wie jakie przyjęła zamówienia i od kogo. Kasa pyta co parę minut, za czym dana osoba czeka. Moje zamówienie czekało na piecu, o którym dowiedziała się kasa jak miałem zamiar opuścić lokal – oczywiście po ponownym pytaniu za czym pan czeka, gdzie reszta zamawiających po mnie już dawno lokal opuściła. Klient który to widział i pokręcił głową-bezcenne.
A teraz jakość pizzy- jeżeli ma ktoś ochotę na jakiś gruby wątły placek, który zalany jest serem i niewypieczony, to zapraszam. Ps. Aaaa, nawet znalazł się zakalec, co widać na zamieszczonym zdjęciu. Ilość brokułu jak na receptę.
SMACZNEGO ???
Dzień dobry Panie Enrike Mingey. Kasa -to ja. Kuchnia -to ja.Pani robiąca pizzę -to też-ja. Wycieraczka stołów-to ja. Przyjmowaczka zamówień i odbieraczka telefonów-to ja. Kasowaczka-to ja. Dokrawaczka warzyw -to ja.I sprzątaczka -to ja.Wiec bardzo przepraszam Pana, że musiał Pan poczekać trochę dłużej na zamówienie, bo przeważnie wyrabiamy się z koleżanką 10-15 min. w ukropie 30 stopniowym a przy piecu 350 stopni. Bardzo przepraszam, ale przeważnie tryskam energią a akurat wtedy kiedy robiłam na 2 piece przy wzroście 160 a powinnam mieć 180 żeby dosięgnąć 2,5 metrową łopatą bez popażeń rąk , to właśnie wtedy kiedy lał mi się pot po d…e opuściła mnie wrwa i dostałam zaćmienia mózgu to wtedy musiał Pan chwilę poczekać za co serdecznie przepraszam i zapraszam na gratisową pizzę na mój koszt. Pozdrawiam Joanna.
Anna Sebastian Gutowscy (zweryfikowany) –
Bardzo klimatyczne miejsce. Smaczna pizza, dobre hamburger, specyficzne i smaczne kebaby. Fajnie że można płacić kartą. Nie daję pięciu gwiazdek, bo jedyną wadą tego lokalu to brak toalety dla klientów. Nawet nie można umyć tam rąk. No jest jeszcze druga niedogodność to, to że nie dowożą do klienta.
Google
Damian (zweryfikowany) –
Jedzenie jakie próbowałem kiedyś a teraz nic się się zmieniło,obsługa bardzo miła,co do klimatu bardzo czysto i miło,jeżeli chodzi o ciąg dalszy,co do pizzy sam robię włoską pizzę od 2 lat i niestety wasza jest bardzo daleka od dobrej,mi akurat nie pasuje,co do kebaba gdzie macie od niedawna mięso od szybkiego to robicie tu dobrą robotę dawno nie jadłem tak dobrego no jedynie u szybkiego,ale co do waszego kebaba mam kilka minusów kapusta jest twarda nie pasuje,proponuję sałatę lodową,no i co do zwijania rolo jest bardzo luźny wychodzi taki placek( taka mała sugestia),ale co do kebaba numer jeden jak na dzień dzisiejszy w Świdwinie pozdrawiam
Google
Enrike Mingey (zweryfikowany) –
Pierwsza i ostatnia wizyta. Brak komunikacji pomiędzy kasą, a kuchnią. Kasa nie wie jakie przyjęła zamówienia i od kogo. Kasa pyta co parę minut, za czym dana osoba czeka. Moje zamówienie czekało na piecu, o którym dowiedziała się kasa jak miałem zamiar opuścić lokal – oczywiście po ponownym pytaniu za czym pan czeka, gdzie reszta zamawiających po mnie już dawno lokal opuściła. Klient który to widział i pokręcił głową-bezcenne.
A teraz jakość pizzy- jeżeli ma ktoś ochotę na jakiś gruby wątły placek, który zalany jest serem i niewypieczony, to zapraszam. Ps. Aaaa, nawet znalazł się zakalec, co widać na zamieszczonym zdjęciu. Ilość brokułu jak na receptę.
SMACZNEGO ???
Google
Joanna Prokopiuk (zweryfikowany) –
Dzień dobry Panie Enrike Mingey. Kasa -to ja. Kuchnia -to ja.Pani robiąca pizzę -to też-ja. Wycieraczka stołów-to ja. Przyjmowaczka zamówień i odbieraczka telefonów-to ja. Kasowaczka-to ja. Dokrawaczka warzyw -to ja.I sprzątaczka -to ja.Wiec bardzo przepraszam Pana, że musiał Pan poczekać trochę dłużej na zamówienie, bo przeważnie wyrabiamy się z koleżanką 10-15 min. w ukropie 30 stopniowym a przy piecu 350 stopni. Bardzo przepraszam, ale przeważnie tryskam energią a akurat wtedy kiedy robiłam na 2 piece przy wzroście 160 a powinnam mieć 180 żeby dosięgnąć 2,5 metrową łopatą bez popażeń rąk , to właśnie wtedy kiedy lał mi się pot po d…e opuściła mnie wrwa i dostałam zaćmienia mózgu to wtedy musiał Pan chwilę poczekać za co serdecznie przepraszam i zapraszam na gratisową pizzę na mój koszt. Pozdrawiam Joanna.
Google
Karol Śliz (zweryfikowany) –
Nothing special each type of pizza looks the same also pizza tastes like reheated.
Google