What for me was about the best restaurant in Konin 3 years ago, has now unfortunately become a typical banquet hall where the ordinary restaurant visitor has absolutely no more value. (all heppaned around 1:30-2PM on Saturday the 22nd August).
The upnose „manager” was very unprofessional. Due to too busy in the kitchen (excuse for not having to work) there was no service that day (waiters). However, when I got into my car at the parking lot I saw 4 people from the kitchen staff (including the so called „manager”) chatting and smoking and joking about how they managed to get rid of the foreign (non-Polish) customer at that very moment. Everything is allowed and fine, when not having to work. No information at the door that it was closed for normal restaurant customers. Door was open, but the „manager” invented her own absurd rules (typically Polish mentality 20 years ago, but you do not expect such behaviour in the 21st century).
They will never see me here again. Hopefully the owner will take the necessary measures if he wants that this restaurant will survive on long term.
Jedynym mankamentem tej restauracji, kawiarni jest to, ze jest otwarta tylko do 20.00 godz. Wynika to z braku klientow w porze wieczorowej, a szkoda.
Dawno nie byłam w tak miłym miejscu.
Mimo, że przyszłam dużo po 19.00 godz. – kuchnia tylko do 19.00- dostalam jedzenie. Schabowy= poezja delikatny, chrupiacy. Od razu można poznać, że świeżo smażony mimo pory i taaaki duży. Mizeria bardzo smaczna, a to już nieczęste zjawisko.
Drinki: Mojito smaczne i jakies takie duże.
Pani kelnerka bardzo miła i uprzejma.
Kto będzue odwiedzał Konin i będzue na Starym Mieście polecam malutki naprawde parometrowy spacerek przez mist na Warcie i zjedzenie w tym miejscu.
Smacznie, miło i tanio. Na fotce jest talerz z jedzeniem. Menu także na fotkach warto spojrzec, bo ceny małe.
Gorąco polecam.
Niedzielny obiad, bardzo dobry, rolada z karkówki mięciutka, do twego kluski śląskie i tarte buraczki bez udziwnień, pyszne. Łosoś pieczony również dobrze doprawiony, soczysty, do pure z batatów coś bym dodał, może tymianku, ale to kwestia gustu i tak dobre. Jeszcze czekadełko, bdb ogórki kiszone i smalec. Miła obsługa, czas oczekiwania pół godziny. Polecam 100%
Ewelina Kurtas (zweryfikowany) –
Fantastic place. Very good food. Great staff. Fantastic place for birthdays communion or christening etc
Google
roman janus (zweryfikowany) –
Really tasty
Google
Hans Roels (zweryfikowany) –
What for me was about the best restaurant in Konin 3 years ago, has now unfortunately become a typical banquet hall where the ordinary restaurant visitor has absolutely no more value. (all heppaned around 1:30-2PM on Saturday the 22nd August).
The upnose „manager” was very unprofessional. Due to too busy in the kitchen (excuse for not having to work) there was no service that day (waiters). However, when I got into my car at the parking lot I saw 4 people from the kitchen staff (including the so called „manager”) chatting and smoking and joking about how they managed to get rid of the foreign (non-Polish) customer at that very moment. Everything is allowed and fine, when not having to work. No information at the door that it was closed for normal restaurant customers. Door was open, but the „manager” invented her own absurd rules (typically Polish mentality 20 years ago, but you do not expect such behaviour in the 21st century).
They will never see me here again. Hopefully the owner will take the necessary measures if he wants that this restaurant will survive on long term.
Google
Monika Saczawa (zweryfikowany) –
Jedynym mankamentem tej restauracji, kawiarni jest to, ze jest otwarta tylko do 20.00 godz. Wynika to z braku klientow w porze wieczorowej, a szkoda.
Dawno nie byłam w tak miłym miejscu.
Mimo, że przyszłam dużo po 19.00 godz. – kuchnia tylko do 19.00- dostalam jedzenie. Schabowy= poezja delikatny, chrupiacy. Od razu można poznać, że świeżo smażony mimo pory i taaaki duży. Mizeria bardzo smaczna, a to już nieczęste zjawisko.
Drinki: Mojito smaczne i jakies takie duże.
Pani kelnerka bardzo miła i uprzejma.
Kto będzue odwiedzał Konin i będzue na Starym Mieście polecam malutki naprawde parometrowy spacerek przez mist na Warcie i zjedzenie w tym miejscu.
Smacznie, miło i tanio. Na fotce jest talerz z jedzeniem. Menu także na fotkach warto spojrzec, bo ceny małe.
Gorąco polecam.
Google
Krzysztof T (zweryfikowany) –
Niedzielny obiad, bardzo dobry, rolada z karkówki mięciutka, do twego kluski śląskie i tarte buraczki bez udziwnień, pyszne. Łosoś pieczony również dobrze doprawiony, soczysty, do pure z batatów coś bym dodał, może tymianku, ale to kwestia gustu i tak dobre. Jeszcze czekadełko, bdb ogórki kiszone i smalec. Miła obsługa, czas oczekiwania pół godziny. Polecam 100%
Google