Pierwszy raz na to carpaccio w namówił mnie wiele wiele lat temu mój kolega i mimo że już wiele lat nie jem mięsa to jeżeli bywam w Kaliszu robię wyjątek i powracam do Antonio do tego dania bowiem jest ono niezmiennie pyszne i powtarzalne w smaku składnikach i wielkości. Tym razem wzięliśmy jeszcze pieczywo fociatta , było bardzo dobre i wypieczone (jak ktoś lubi ) i chrupiące . wielkości średniej pizzy. No i po carpaccio ciężko było je zmieścić , także następnym razem umiar albo po pół porcji .
Arvid Jacobsen (zweryfikowany) –
Good food great service
Google
Iorgu Catalin (zweryfikowany) –
Good place but need to pay only cash.
Google
dziad WSZEWIED (zweryfikowany) –
Pierwszy raz na to carpaccio w namówił mnie wiele wiele lat temu mój kolega i mimo że już wiele lat nie jem mięsa to jeżeli bywam w Kaliszu robię wyjątek i powracam do Antonio do tego dania bowiem jest ono niezmiennie pyszne i powtarzalne w smaku składnikach i wielkości. Tym razem wzięliśmy jeszcze pieczywo fociatta , było bardzo dobre i wypieczone (jak ktoś lubi ) i chrupiące . wielkości średniej pizzy. No i po carpaccio ciężko było je zmieścić , także następnym razem umiar albo po pół porcji .
Google
Marek W (zweryfikowany) –
the best carpaccio in the world and great service
Google
Zuzanna Kania (zweryfikowany) –
Kiedyś uwielbiałam sałatkę Venezia … dziś zamówiłam i mega rozczarowanie. Czuć tylko sałatę i wodnisty sos oj to nie to samo antonio co kiedyś…
Google