Powiem tak, jest przepotężne! Po dzisiejszym dniu przypomniały mi się czasy świetności Magnetycznej. Najbliżej w okolicy to takiej pizzy włoskiej jedynie można szukać w Szczecinku w Due Gusti! Uwielbiam za jakość i poszanowanie klienta. Pizzucha robiona z serduchem, z miłością. Margherita zrobiona z najlepszej jakości składników, sos pomidorowy z podmidorków San Marzano – przepyszny, słodziutki. Ser to 100% jakości, a nie produkt seropodobny. Nduja idealnie zrównoważona słodycz i ostrość, przepyszne włoskie Salami. Dres nie żałuje pacnąć kiełbasa kalabryjską, uwielbiam tego gościa i tego trucka! W przyszłości spróbuję innych pozycji, na pewno. Oliwa dodawana do pizzy to taka, za którą musielibyście sowicie zapłacić biorąc cała flaszkę. Oby utrzymał poziom jak najdłużej. Podołał presji otwarcia, klienci dzwonili, lgnęli od frontu i przez telefon. Tylko 20 min czekania na takiej jakości placek? Biorę w ciemno! Przede mną było mnóstwo klientów. Tylko 66 zł za dwie pizze i oliwę najwyżej klasy. Lokalizacja i klimacik top! Ludzie z rynku czy uczniaki z pobliskich szkół na pewno będą odwiedzać to miejsce. Food Truck z cenami jak najbardziej adekwatnymi na warunki złotowskie. Zachęcam każdego do zapisania sobie tego miejsca na liście rzeczy do spróbowania. To nie jest miejscówka by zjeść i zapomnieć, jak kebaba nad morzem, to miejscówka by odwiedzać ją regularnie. Mordo trzymaj się i życzę sukcesów bo od Charlies’a nie jadłem na mieście niczego smaczniejszego! P.S. Dołączam zdjęcia, sprawdźcie proszę jaki ten placek jest pełny i żywy kolorów! Świeżutki i pełny glutenu, uwielbiam!
Krzysztof Stylski (zweryfikowany) –
Bardzo pyszna pizza neapolitańska polecam
Google
Magda Miłoszewska (zweryfikowany) –
Bardzo dobra pizza, czuć dobrą jakość składników
Google
longlivekakas (zweryfikowany) –
Powiem tak, jest przepotężne! Po dzisiejszym dniu przypomniały mi się czasy świetności Magnetycznej. Najbliżej w okolicy to takiej pizzy włoskiej jedynie można szukać w Szczecinku w Due Gusti! Uwielbiam za jakość i poszanowanie klienta. Pizzucha robiona z serduchem, z miłością. Margherita zrobiona z najlepszej jakości składników, sos pomidorowy z podmidorków San Marzano – przepyszny, słodziutki. Ser to 100% jakości, a nie produkt seropodobny. Nduja idealnie zrównoważona słodycz i ostrość, przepyszne włoskie Salami. Dres nie żałuje pacnąć kiełbasa kalabryjską, uwielbiam tego gościa i tego trucka! W przyszłości spróbuję innych pozycji, na pewno. Oliwa dodawana do pizzy to taka, za którą musielibyście sowicie zapłacić biorąc cała flaszkę. Oby utrzymał poziom jak najdłużej. Podołał presji otwarcia, klienci dzwonili, lgnęli od frontu i przez telefon. Tylko 20 min czekania na takiej jakości placek? Biorę w ciemno! Przede mną było mnóstwo klientów. Tylko 66 zł za dwie pizze i oliwę najwyżej klasy. Lokalizacja i klimacik top! Ludzie z rynku czy uczniaki z pobliskich szkół na pewno będą odwiedzać to miejsce. Food Truck z cenami jak najbardziej adekwatnymi na warunki złotowskie. Zachęcam każdego do zapisania sobie tego miejsca na liście rzeczy do spróbowania. To nie jest miejscówka by zjeść i zapomnieć, jak kebaba nad morzem, to miejscówka by odwiedzać ją regularnie. Mordo trzymaj się i życzę sukcesów bo od Charlies’a nie jadłem na mieście niczego smaczniejszego! P.S. Dołączam zdjęcia, sprawdźcie proszę jaki ten placek jest pełny i żywy kolorów! Świeżutki i pełny glutenu, uwielbiam!
Google
Magda Zaręba (zweryfikowany) –
Pyszna włoska pizza. Polecam. 🙂
Google
Alex_ Rener (zweryfikowany) –
Dobra pizza, nie można narzekać. Trochę cienkie ciasto ale przynajmniej nie jest ciężkostrawna. Ogólnie 5/5. Tak trzymaj Piotrek.
Google