Absolutely outstanding service from the guy who knows how italian food should taste. I hate italian food because it’s basically tomatoes, garlic and pasta but this time I have to admit that this is top notch’s. 1st league ingredients which is very important making „3-ingredient dishes”. Perfect pizza dough, delicious calzone and really ask the chef about the food. I thought food-fyrtel is top idea of posnania but „la casa” cooking project exceeds that. Keep going chef Krzysiek. !!!!
Jeszcze nigdy nie jadłam tak cienkiej pizzy. Aż do przesady. W dodatku w tej cenie. Strasznie drogo w stosunku do tego co dostajemy.
Brzegi dziwne, chrupiące aż się kruszą.
To co na pizzy w porządku ser czy sos no ale jednak , grubość ciasta wskazuje na oszczędność a cena wywindowana. Więcej nie wrócę.
Kanjii koks (zweryfikowany) –
everything perfect 10/10
Google
Anthony Sequeira (zweryfikowany) –
Great customer service, loved the pizza and especially their home made chilli oil. Would recommend this place 5/5 for me.
Google
Dawid Harsze (zweryfikowany) –
Absolutely outstanding service from the guy who knows how italian food should taste. I hate italian food because it’s basically tomatoes, garlic and pasta but this time I have to admit that this is top notch’s. 1st league ingredients which is very important making „3-ingredient dishes”. Perfect pizza dough, delicious calzone and really ask the chef about the food. I thought food-fyrtel is top idea of posnania but „la casa” cooking project exceeds that. Keep going chef Krzysiek. !!!!
Google
Theo Latuilerie (zweryfikowany) –
amazing italian pizza, amazing chefs
Google
Didi (zweryfikowany) –
Jeszcze nigdy nie jadłam tak cienkiej pizzy. Aż do przesady. W dodatku w tej cenie. Strasznie drogo w stosunku do tego co dostajemy.
Brzegi dziwne, chrupiące aż się kruszą.
To co na pizzy w porządku ser czy sos no ale jednak , grubość ciasta wskazuje na oszczędność a cena wywindowana. Więcej nie wrócę.
Google