#projekt alfa

(21 opinii klienta)

Opinie Klientów:

verifly.pl nie weryfikuje opinii, ale wykrywamy i usuwamy fałszywe treści, gdy je zidentyfikujemy

4.1/5

Na podstawie 21 opinii Google

21 opinii dla #projekt alfa

  1. Michał (zweryfikowany)

    Dość rzadko chodzę to restauracji hotelowych – ta zaskoczyła mnie pozytywnie.
    Przyjemny prosty wystrój, świetny widok z okna.
    Dobre, proste jedzenie, ale wykonane z pomysłem – kuchnia polska w dzisiejszym wydaniu.

    Źródło opinii:

    Google

  2. Arleta Szofer (zweryfikowany)

    Restauracja ” Projekt Alfa” znajduje się na pierwszym piętrze hotelu „Altus”. Wnętrze typowo modernistyczny, wystrojem przypomina klubo – kawiarnie z lat 60 XX wieku. Dziś mało jest takich wnętrz !
    W restauracji zamówiłam żurek , zraza wołowego z kopytkami , po poznańsku „szagówkami ” i buraczki. Mąż zamówił sznycel oraz sałatkę z oliwkami, serem feta itd. znajomi rosół z gęsiny z lanymi kluseczkami. Moja ocena jest taka :
    – Żurku tak dobrego w swoim życiu nie jadłam nigdy ! Podany na głębokim talerzu nie za rzadki i nie za gęsty dobrze doprawiony z kilkoma rodzajami mięsiwa !
    Były tam kawałki wędzonego żeberka, kabanosy chyba kawałki chudego wędzonego boczku a wszystko to razem pachnące i smakowite. Po tej zupie już byłam najedzona a czekało mnie jeszcze
    II – danie. Zraz wołowy również był znakomity a mięso mięciutkie i świetnie komponowało się z delikatnymi kopytka.
    Na talerzu zraz z dodatkami prezentował się jak malarskie dzieło sztuki !
    Sznycel męża też okazał się bardzo smaczny a rosół z gęsiny zamówiony przez znajomych bajeczny ! Sałatka z oliwkami była doskonała a mini bułeczki rewelacyjne ! Macie wspaniałego kucharza z wielkim talentem ! SZACUN !

    Źródło opinii:

    Google

  3. Malgorzata Koleszynska (zweryfikowany)

    I didn’t eat that delicious food for long time. So I decide to eat here for 2 nights. The food was heaven. First night I was eating pork cheeks with parsnip and veggies. The meat was soft with great source to it. For second day I had first oat goose broth, which was just in one word great. For second, I have mushroom risotto and some goose meat dumplings. From this two risotto was my favorite. To close the evening I had to try pumpkin panna cotta, which make the evening even better. Restaurant is on first floor. You maybe don’t see the sign from the street but you have to go there to try all this delicious dishes. Next time in Poznan next round will be in #projektalfa. 🙂 Just look at the pictures.

    Źródło opinii:

    Google

  4. Видный Парень (zweryfikowany)

    About food: Nothing special.
    For this price I would recommend find better place near hotel

    Service was fine.

    Źródło opinii:

    Google

  5. Iza Tobolska (zweryfikowany)

    Byłam gościem hotelu w trakcie trwania konferencji. 3 razy serwowano nam dania obiadowe. Niestety jedzenie było absolutnie fatalne. Zupy: za każdym razem zgaduj-zgadula. Barszcz biały z brokułami?, rosół z dodatkiem przyprawy piernikowej, ponoć selerowa, a w smaku ser topiony. Kucharz przez te 3 dni był zakochany, bo dania była absurdalnie słone. Po pozostałościach na talerzach uczestników niestety stwierdzam,że nie byłam jedyną,która miała ogromny problem ze zjedzeniem czegokolwiek. Smutno,bo miejsce interesujące ale jakość serwowanych potraw zaniża bardzo doświadczenie pobytu w hotelu altus.

    Źródło opinii:

    Google

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Dane kontaktowe:

Adres: Święty Marcin 40, 61-816 Poznań, Poland
Strona www:
Telefon:
E-mail:

Informacje o firmie:

Brak informacji