Restauracja, do której chce się wracać ilekroć jestem w Dusznikach. Pyszny żurek, doskonały pstrąg – te dania pamiętam z poprzednich lat. Teraz do tych miłych wspomnień dołączę genialną zupę cebulową.
Do restauracji trafiliśmy przez przypadek. Wystrój raczej średni. Zwłaszcza z za małymi pokrowcami ledwo naciągniętymi na popękane skórzane krzesła.
Pani poinformowała nas, że czas oczekiwania na dania wynosi około 30minut. Czekaliśmy równo godzinę 🙁
Dodatkowo pomimo godziny obiadowej okazało się, że kilka pozycji nie jest dostępnych.
Panie kelnerki średnio ogarnięte. Nie wiedzą za bardzo co mają w karcie i jak dania są przygotowywane.
Dania całkiem smaczne. Niestety długi czas oczekiwania mocno nas zniechęcił.
Tato restaurace nás příjemně překvapila. Očekávali jsme průměrnou hotelovou restauraci, ale vše bylo nad očekávání fantastické. Vynikající žurek v rozpečeném chlebu, skvěle ochucený pstruh, palačinky servírované jako motýl. Milá obsluha, čisté nově zrekonstruované záchody a nevtíravá jazzová hudba na pozadí. A ceny dobré. Chybělo jen čepované pivo, ale jinak prostě paráda!
Do restauracji trafiliśmy przypadkiem. Zamówiliśmy zupę cebulową i pstrąga, jedzenie było smaczne, pstrąg pieczony w piecu konwekcyjnym. Sala restauracyjna klimatyczna, chociaż stoliki mogłyby być sprzątane po wcześniej konsumujących gościach.
The food was excellent! All was really fresh and well prepared, well seasoned. The restaurant was very nice. Finally, the staff’s attention was outstanding, with really good English, and she gave us detailed information about the different options in the menu. The prices were also very good for outstanding meal quality! They have a hotel too. I really wish I had stayed there. The pork knuckle with cabbage was maybe the best I have ever had.
Magdalena Pawłowska (zweryfikowany) –
Restauracja, do której chce się wracać ilekroć jestem w Dusznikach. Pyszny żurek, doskonały pstrąg – te dania pamiętam z poprzednich lat. Teraz do tych miłych wspomnień dołączę genialną zupę cebulową.
Google
Paulina Protasewicz (zweryfikowany) –
Do restauracji trafiliśmy przez przypadek. Wystrój raczej średni. Zwłaszcza z za małymi pokrowcami ledwo naciągniętymi na popękane skórzane krzesła.
Pani poinformowała nas, że czas oczekiwania na dania wynosi około 30minut. Czekaliśmy równo godzinę 🙁
Dodatkowo pomimo godziny obiadowej okazało się, że kilka pozycji nie jest dostępnych.
Panie kelnerki średnio ogarnięte. Nie wiedzą za bardzo co mają w karcie i jak dania są przygotowywane.
Dania całkiem smaczne. Niestety długi czas oczekiwania mocno nas zniechęcił.
Ceny średnie. W przedziale 30-50zł.
Miejsce nie dostępne dla osób niepełnosprawnych.
Google
Adam Chalupníček (zweryfikowany) –
Tato restaurace nás příjemně překvapila. Očekávali jsme průměrnou hotelovou restauraci, ale vše bylo nad očekávání fantastické. Vynikající žurek v rozpečeném chlebu, skvěle ochucený pstruh, palačinky servírované jako motýl. Milá obsluha, čisté nově zrekonstruované záchody a nevtíravá jazzová hudba na pozadí. A ceny dobré. Chybělo jen čepované pivo, ale jinak prostě paráda!
Google
Marzena Koczerba (zweryfikowany) –
Do restauracji trafiliśmy przypadkiem. Zamówiliśmy zupę cebulową i pstrąga, jedzenie było smaczne, pstrąg pieczony w piecu konwekcyjnym. Sala restauracyjna klimatyczna, chociaż stoliki mogłyby być sprzątane po wcześniej konsumujących gościach.
Google
Alan Neumann Alvarado (zweryfikowany) –
The food was excellent! All was really fresh and well prepared, well seasoned. The restaurant was very nice. Finally, the staff’s attention was outstanding, with really good English, and she gave us detailed information about the different options in the menu. The prices were also very good for outstanding meal quality! They have a hotel too. I really wish I had stayed there. The pork knuckle with cabbage was maybe the best I have ever had.
Google