Od kiedy sięgam pamięcią, zawsze pieczywo z tej piekarni cieszyło się dużą popularnością. Tak jest i teraz. Gorący chlebek, pachnące bułki i rogaliki, każdy znajdzie coś dla siebie. Klimat lat osiemdziesiątych w pełnej krasie. Bardzo polecam odwiedzić i spróbować.
Bulki na drugi dzien sa twarde, nie da sie zjesc, tak samo rogalik. Pieczywo smakuje jak marketowe. W Bialogardzie sa lepsze piekarnie. Ta zdecydowanie odradzam
Agnieszka Piet (zweryfikowany) –
Ja nie wiem czy tu sie zachwycac. Kiedys chleb graham byl pyszny a teraz jest jakis taki jak stary i do tego drogi.
Google
Arkadiusz Lewandowski (zweryfikowany) –
Od kiedy sięgam pamięcią, zawsze pieczywo z tej piekarni cieszyło się dużą popularnością. Tak jest i teraz. Gorący chlebek, pachnące bułki i rogaliki, każdy znajdzie coś dla siebie. Klimat lat osiemdziesiątych w pełnej krasie. Bardzo polecam odwiedzić i spróbować.
Google
maja kowal (zweryfikowany) –
Bulki na drugi dzien sa twarde, nie da sie zjesc, tak samo rogalik. Pieczywo smakuje jak marketowe. W Bialogardzie sa lepsze piekarnie. Ta zdecydowanie odradzam
Google
Martyna K (zweryfikowany) –
Codziennie kanapeczki na śniadanie tylko z chlebkiem z rogalika
Google
Marcel Grubicki (zweryfikowany) –
Najlepsza piekarnia w zachodniopomorskim
A pani sprzedająca super miła i piękna
Google