I’ve never had any difficulties with ordering a meat in polish restaurants. This restaurant have these problems. For example „big” pizza has really small size. The internet page hasn’t also any informations about size of pizzas. The dough was also burned a bit. I don’t recommend this choice.
I have ordered 2 pizzas today, it arrived after 1 hour 45 minutes, which would be fine but… The pizza was incorrect, with wrong sos and cold, which was just a joke, and when i have called them to report their mistake they tried to put all the blame on me, and instead trying to solve the problem the customer service lady was very rude,
All tho, after 30min unexpectedly I have received an delivery with another pizza on restaurant cost this timer hot and correct, thanks to the owner i believe,
Doznać takich wrażeń smakowych jedząc kebaba w pizzerii to chyba nikt się nie spodziewa. Pizzę z tego lokalu jadłem wielokrotnie, jednak mimo swojej bardzo dobrej jakości nie wyróżnia się aż tak na tle innych stargardzkich pizzerii. Dzisiaj z kolegą postanowiliśmy przetestować ich nowość tj. GEMUSE kebab 100% wołowina. Cena w porównaniu do lokalnej konkurencji jest sporo wyższa jednak jakość bije na głowę wszystkie inne. Cena jaką trzeba zapłacić za niego to 37zl. Niech jednak miłośników kuchni „tureckiej” nie odpycha cena, bo w 100% jest adekwatna do tego co dostajemy. Przepyszne kraftowe mięso rozpadające się w ustach, chrupiące świeże warzywa, pieczywo wypiekane na miejscu l nienarzucające się sosy dopełniają ten gastronomiczny pomnik. Jedynie do czego można się przyczepić to lekko podziurawiona bułka sprawiająca że po konsumpcji trzeba udać się pod prysznic . Ale przecież „jak misiowi smakuje to musi być ubrudzony”. GORĄCO POLECAM.
P.S. Wielkość tego kebaba pokona nie
jednego dzika.
Zsolt Konya (zweryfikowany) –
Best pizza in the town, the pizza bread is like it should be with crisp edge and it tastes really good.
Google
Carl Hansson (zweryfikowany) –
Top quality food, very friendly staff
Google
Tyler Jackson (zweryfikowany) –
I’ve never had any difficulties with ordering a meat in polish restaurants. This restaurant have these problems. For example „big” pizza has really small size. The internet page hasn’t also any informations about size of pizzas. The dough was also burned a bit. I don’t recommend this choice.
Google
Angel “Angel” (zweryfikowany) –
I have ordered 2 pizzas today, it arrived after 1 hour 45 minutes, which would be fine but… The pizza was incorrect, with wrong sos and cold, which was just a joke, and when i have called them to report their mistake they tried to put all the blame on me, and instead trying to solve the problem the customer service lady was very rude,
All tho, after 30min unexpectedly I have received an delivery with another pizza on restaurant cost this timer hot and correct, thanks to the owner i believe,
The pizza taste is very nice same as the sos
Google
Szczypior (zweryfikowany) –
Doznać takich wrażeń smakowych jedząc kebaba w pizzerii to chyba nikt się nie spodziewa. Pizzę z tego lokalu jadłem wielokrotnie, jednak mimo swojej bardzo dobrej jakości nie wyróżnia się aż tak na tle innych stargardzkich pizzerii. Dzisiaj z kolegą postanowiliśmy przetestować ich nowość tj. GEMUSE kebab 100% wołowina. Cena w porównaniu do lokalnej konkurencji jest sporo wyższa jednak jakość bije na głowę wszystkie inne. Cena jaką trzeba zapłacić za niego to 37zl. Niech jednak miłośników kuchni „tureckiej” nie odpycha cena, bo w 100% jest adekwatna do tego co dostajemy. Przepyszne kraftowe mięso rozpadające się w ustach, chrupiące świeże warzywa, pieczywo wypiekane na miejscu l nienarzucające się sosy dopełniają ten gastronomiczny pomnik. Jedynie do czego można się przyczepić to lekko podziurawiona bułka sprawiająca że po konsumpcji trzeba udać się pod prysznic . Ale przecież „jak misiowi smakuje to musi być ubrudzony”. GORĄCO POLECAM.
P.S. Wielkość tego kebaba pokona nie
jednego dzika.
Google